Riziká podnikov v kontexte celosvetovej krízy - Rybárová, Daniela, 1967-
Kvalitatívna analýza vybraných dopadov svetovej hospodárskej krízy a načrtnutie možností riešenia najdôležitejších rizík, ktoré podnikom priniesla kríza s využitím výsledkov prieskumov Podnikateľskej asociácie Slovenska, spoločnosti Ernst & Young a inštitúcií venujúcich sa kredit manažmentu.