Uplatňovanie rozpočtu nákladov v procesoch neustáleho zlepšovania - Šagátová, Slavka, 1975-
Analýza možností znižovania nákladov, prognóza vývoja navrhovaných opatrení a ich dopadu, vyžaduje vypracovanie kvalitného rozpočtu. Tvorba rozpočtu kaizen a možné obmedzenia procesu rozpočtovania, ktoré presadzovanie myšlienok kaizen so sebou prináša.