Vplyv rozhodnutí orgánov na daňové systémy ovplyvňujúce zamestnanosť žien - Janečková, Dominika
Vývoj zavedenia rovnoprávnosti mužov a žien v dokumentoch Európskej únie. Memorandum Komisie Európskej únie zo 14.12.1984. Základné ciele Lisabonskej stratégie a Európy 2020. Zmeny v daňových systémoch súvisiace s rozhodnutiami orgánov.