Sú bubliny naozaj sprevádzané explozívnym vývojom? - Káčer, Marek, 1976-
Metodológia testovania prítomnosti explozívneho procesu v časovom rade. Testovanie explozivity pomocou pravostrannej alternatívy ADF testu. Rekurzívna regresia nasmerovaná dopredu. Rolujúca regresia. Empirické skúmanie prítomnosti explozívneho procesu.