Prehľad vývoja ratingových modelov vo vybraných krajinách - Vlkolinský, Peter
Pokračovanie príspevku z predchádzajúceho čísla. Stav spracovania problematiky vývoja ratingových modelov v USA, stav jej spracovania v ostatných vybraných krajinách v zahraničí (Kanada, Anglicko, Írsko, Japonsko, SRN, Francúzsko, Švajčiarsko, Holandsko, Brazília, Česká Republika a Maďarsko).