Komparácia spôsobov merania daňového zaťaženia práce v krajinách EÚ - Korytárová, Zuzana
Daňové zaťaženie ako dôležitý faktor pri rozhodovaní investorov o umiestnení investičných aktivít. Daňové zaťaženie práce v krajinách EÚ. Dekompozícia implicitného daňového zaťaženia práce v EÚ v r. 2009. Porovnanie zákonných a implicitných daňových sadzieb.