Sázka na sázkovku? Ne, raději výzkum - Marek, Pavel
Úloha marketingového výskumu pri tvorbe komunikačnej kampane. Focus group ako metóda kvalitatívneho výskumu, ktorá umožňuje hlbšie preniknúť do vedomia respondentov a odhaliť tak preferencie respondentov a logiku ich uvažovania. Výsledky testovania sloganu.