Do confidence indicators help predict economic activity? The case of the Czech Republic - Horváth, Roman
Skúmanie, či indikátory dôvery pomáhajú zlepšiť prognózu budúcej hospodárskej aktivity. Odhad vektorového autoregresného modelu českej ekonomiky pomocou použitia štvrťročných údajov z Českej republiky v rokoch 1999-2011.