Kolik vydělá kreativní nápad? Vice, než si myslíte! - Hořejš, Nikola
Aká veľká je úloha kreativity v reklamnej kampani. Analýza finalistov cien Effie 2012, udelovaných za efektívnosť marketingovej komunuikácie.