Seniori a trh práce - Mitková, Ľudmila
Demografické zmeny v našej spoločnosti a starnutie populácie, ktoré prináša nové socioekonomické problémy. Seniori na trhu práce vzhľadom na nepriaznivú ekonomickú situáciu.