Teórie determinantov prílevu priamych zahraničných investícií - Kubicová, Jana, 1961-
Nedokonalá mobilita kapitálu. Motívy zahraničných investícií. Index potenciálu k prílevu PZI. Prémia krajiny a reálny úrokový diferenciál ako faktor prílevu PZI.