Spolupráca štátu a neziskového sektora v podmienkach SR - Laciňák, Jozef
Spolupráca v oblasti financovania tretieho sektora. Priame financovanie - priama podpora zo strany štátu neziskovému sektoru. Nepriame financovanie. Pripravenosť tretieho sektora na spoluprácu so štátom. Bariéry a problémy pri plnení funkcií tretieho sektora. Východiská partnerstva štátu a neziskového sektora. Trendy vývoja tretieho sektora v podmienkach SR.