Riadenie IT v malých a stredných firmách: čoho sa treba vyvarovať - Legindi, Roman
Firmy môžu vykonávať správu svojich informačných technológií tromi spôsobmi: správa IT vo vlastnej réžii, interne za pomoci externého pracovníka, externe pomocou IT outsourcingovej firmy.