K niektorým otázkam legislatívy PPP projektov v Slovenskej republike - Holub, Dušan
PPP projekt - vymedzenie pojmu. Rozdelenie, fázy PPP projektov. Právny rámec realizácie PPP projektov. Právny rámec realizácie PPP projektov v SR vo vzťahu k majetku štátu. Aktuálny stav realizácie PPP projektov v SR. PPP projekty a fondy EÚ.