K projektu VEGA personálny marketing a personálny manažment v malých a stredných podnikoch v kontexte hospodárskych zmien - Szarková, Miroslava, 1951-
Faktory, ktoré v súčasnosti ovplyvňujú procesy na trhu práce a výrazne tak zasahujú do vnútropodnikového prostredia v oblasti ľudských zdrojov.