Rozhodovanie personálnych manažérov - Hanák, Róbert, 1979-
Rozhodovacie stratégie používané expertmi v personálnej oblasti (TTB alebo WADD). Postup a indentifikácia rozhodovacej stratégie na profesionálnej úrovni, ktorá berie do úvahy všetky podstatné vlastnosti a nevynecháva podstatné informácie o charakteristike uchádzača o zamestananie.