Audit personálnych funkcií ako nástroj riadenia podnikov v SR - Szarková, Miroslava, 1951-
Analýza, ktorá ukázala na potrebu oboznamovania manažmentov malých a stredných podnikov o výhodách a prínosoch personálneho auditu pre riadenie podniku, a to z pohľadu krátkodobých ale najmä strategických cieľov podniku.