Úlohy personálneho manažéra v kontexte súčasných zmien - Andrejčák, Martin
Personálne oddelenie, jeho činnosť a riadenie ľudí, ako dôležitý zdroj organizácie k dosahovaniu všetkých cieľov. Personálny audit predstavuje dôkladnú analýzu ľudských zdrojov a personálnej politiky v organizácii. Jeho hodnotenie vyúsťuje do návrhu a odporúčaní na zlepšenie stratégie a riadenia ľudských zdrojov.