Územná samospráva a rozpočtová zodpovednosť - Neubauerová, Erika, 1968-
Analýza hospodárenia územnej samosprávy. Právne normy, ktoré bezprostredne súvisia s fiškálnou decentralizáciou finančného systému. Vývoj výsledku rozpočtového hospodárenia územnej samosprávy. Zákon o rozpočtovej zodpovednosti.