Možnosti online výskumu je budoucnost marketingového výzkumu ohrožena? - Rosendorfská, Renata
Budúcnosť klasického marketingového výskumu v súvislosti s rozmachom technológií a v súvislosti so skutočnosťou, že veľa firiem buduje špecializované oddelenia, ktoré sa zaoberajú prepájaním výskumných a interných dát. Online výskumy.