Systém verejných rozpočtov v Spojených štátoch amerických - Neupauerová, Zuzana
Tri úrovne rozpočtového systému USA. Rozpočet federálnej vlády. Federálne prebytky/deficity a celkový federálny dlh ako percento HDP (1970-2009). Štátne rozpočty. Rozpočty miestnych vlád. Štruktúra príjmov miestnych rozpočtov (2010). Federálne a štátne dotácie ako percento celkových príjmov miestnych vlád.