Konkurenceschopnost: mít ty nejlepší lidi může být dnes málo - Červenková, Alena
Byť konkurencieschopný znamená nielen sa dokázať presadiť, ale aj dlhodobo držať krok so špičkou svojho odboru. Zdroje je potrebné hladať najskôr doma. Riešením je vychovať si vlastných odborníkov.