Potreba zvyšovania efektívnosti DPH v kontexte udržateľnosti verejných financií v SR – boj proti daňovým únikom - Rabatinová, Marcela, 1977-
Daň z pridanej hodnoty ako významný príjmový zdroj. Daňové príjmy verejnej správy SR v predkrízovom a krízovom období. Odhad daňových únikov v oblasti DPH. Boj proti daňovým únikom v oblasti DPH.