Daňová politika – vybrané nástroje a opatrenia na podporu ekonomiky - Schultzová, Anna
Aspekty daňovej politiky. Vplyv daňovej politiky vybraných štátov na ekonomiku. Celková sadzba dane v členských štátoch EÚ v roku 2012 (daň zo zisku spoločností, fyzických osôb – podnikateľov, daň z práce – fyzických osôb v závislej činnosti a iné dane). Implicitná daňová sadzba z práce v EÚ v roku 2009. Opatrenia štátov na podporu ekonomiky v oblasti daní.