Čo čaká živnostníkov v novom roku
Novely zákona o dani z príjmov, živnostenského zákona a zákona o sociálnom poistení prinášajú pre väčšinu živnostníkov od roku 2013 významné zmeny. Prehľad najdôležitejších zmien.