Model transformácie požiadaviek stakeholderov v rámci spoločenskej zodpovednosti podnikov - Turisová, Renáta
Spoločenská zodpovednosť podnikov v období krízy. Model efektívnej hierarchie potrieb stakeholderov. Metóda QFD - Quality function deployment - aplikovaná na problém spoločenskej zodpovednosti.