Štandardizované manažérske systémy a integrovaný manažérsky systém v podniku - Moščáková, Anna, 1987-
Manažérske systémy v organizácii (ISO, QMS, EMS, OHSAS, IMS). IMS - jeho benefity a nedostatky v podniku.