Efektívnosť riadenia ľudských zdrojov - Bosáková, Lucia
Motivácia zamestnancov v konkrétnom súkromnom zdravotníckom zariadení. Zisťovanie motivačných preferencií a spokojnosti. Návrhy a odporúčania pre lekársky a zdravotnícky personál. Návrhy a odporúčania pre prevádzkový personál. Návrhy a odporúčania pre manažment podniku.