Od historického vývoja znalostí ku vzniku intelektuálneho kapitálu - Romanová, Daniela, 1984-
Historický vývoj znalostí. Šveiby - jeden z prvých predstaviteľov pojmu znalostný manažment. Historický vývoj intelektuálneho kapitálu.