Techniky manažmentu inovácií - Ferencz, Vojtech
Príspevok hodnotí a navrhuje konkrétne riešenia pre hospodársku oblasť v oblasti inovačného správania a reinžinieringu slovenských podnikov a poskytuje základné poznatky z teórie inovačných procesov, popisuje prístupy k riadeniu tvorby a realizácii inovácií s poukázaním na nové formy - nástroje a techniky manažmentu inovácií (IMTs).