Implementácia systému manažérstva BOZP podľa STN OHSAS 18001 - Moščáková, Anna, 1987-
Manažérske systémy, ktoré existujú v oblasti bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci. Podniky si môžu zaviesť manažérsky systém v oblasti bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci podľa normy STN OHSAS 18001.