Prehľad teórií zachytávajúcich význam inovácií pre ekonomický rast - Spišáková, Emília, 1983-
Súhrnný pohľad na inovácie v jednotlivých obdobiach vývoja ekonomickej teórie. Porovnanie poňatia tejto oblasti viacerými významnými predstaviteľmi ekonomických škôl, poukázanie na rozdiely v pripisovaní významu inováciám a v určovaní ich miesta v ekonomickom procese.