Využitie simulačných hier v procese výučby predmetu odbytová stratégia podniku v zameraní na segmentáciu trhu - Pčolinská, Lenka
Simulačná hra zameraná na segmentáciu trhu, ktorá bola realizovaná v rámci predmetu Odbytová stratégia podniku a poukazuje na výsledky prieskumu jej vnímania zo strany študentov.