Rozvoj kompetencií študentov vo fáze vyučovania - Romanová, Daniela, 1984-
Rozvoj kompetencií študentov, ktoré sú bezprostredne potrebné pre ich profesionálny rast. Štúdia vykonaná v roku 2012, ktorej cieľom bolo zistiť, či študenti konzultujú so svojimi vyučujúcimi preberanú problematiku.