Finančná podpora výskumných a vývojových aktivít z fondov EÚ - Spišáková, Emília, 1983-
Využívanie finančných prostriedkov z fondov Európskej únie ako jedna z možností podpory výskumných a vývojových aktivít v prípade, ak podniky a inštitúcie nedisponujú dostatočným množstvom vlastných zdrojov. Miera využívania finančných prostriedkov v rámci sledovaného operačného programu v porovnaní s ostatnými k 31.10.2012.