Čaro zloženého úrokovania - Baláž, Vladimír
Prieskum finančnej gramotnosti slovenskej populácie. Cieľ prieskumu - zistiť, čo všetko Slováci vedia o finančných produktoch a finančných trhoch, či rozumejú základným pojmom z oblasti sporenia a investovania. Najväčšie nedostatky - v porozumení princípom zloženého úrokovania. Sila zloženého úrokovania. Sporenie a investovanie na dôchodok. Praktické príklady.