Které postupy při řízení lidí navyšují výkonnost firem? - Přikryl, Jan
Šesť oblastí, ktoré ovplyvňujú výkony firiem. Systematický rozvoj leadershipu. Tri kľúčové oblasti, ktorými sa líšia vysoko výkonné a nízko výkonné spoločnosti.