Čo čakáme od dôchodku? - Baláž, Vladimír
Výsledky prieskumu, ktorého cieľom bolo zistiť predstavy Slovákov, z čoho budú na dôchodku žiť. Respondenti mali posúdiť význam siedmich alternatívnych zdrojov príjmu na dôchodku. Očakávania Slovákov v závislosti od pohlavia, veku a stupňa vzdelania.