Kam dávame peniaze? - Baláž, Vladimír
Sledovanie príjmov a výdavkov slovenských domácností vrátane domácností dôchodcov Štatistickým úradom. Štruktúra príjmov slovenských domácností dôchodcov v roku 2011. Štruktúra výdavkov slovenských domácností dôchodcov v roku 2011. Štruktúra finančných aktív Slovákov a v eurozóne. Veľký nedostatok vo finančnom správaní Slovákov - absencia pravidelných sporiacich plánov.