Separovanie odpadu v rámci environmentálneho vzdelávania na pedagogickom pracovisku PHF EU v Michalovciach - Stričík, Michal, 1969-
Recyklácia odpadu ako jeden zo spôsobov ochrany životného prostredia. Študijné programy na Pedagogickom pracovisku PHF EU v Michalovciach na tému potreby ochrany a racionálneho využívania prírodných zdrojov. Separácia odpadu na pedagogickom pracovisku v rokoch 2007-2012.