Systémová a štrukturálna kríza cestovného ruchu na Slovensku - Malachovský, Andrej
Systémová a štrukturálna kríza v ekonomike štátu. Systémová a štrukturálna kríza v cestovnom ruchu. Neefektívne alebo nedostatočné využívanie potenciálu rozvoja cestovného ruchu. Porovnanie vybraných ukazovateľov cestovného ruchu vo svete, Európe a v SR. Porovnanie vybraných ukazovateľov vývoja cestovného ruchu v Českej republike, Rakúsku a na Slovensku.