Odměňování podle výkonu - Urban, Jan
Výkonové odmeňovanie - jeho ciele a nástroje. Rastúci význam pohyblivej zložky mzdy viazanej na výkon zamestnanca. Varianty výkonového odmeňovania. Gainsharing. Odbory. Diferenciácia základných miezd.