Vývoj a možnosti riešenia krízy v Európe - Stoličná, Zuzana
Zmluva o stabilite zaväzuje krajiny EÚ k dodržiavaniu rozpočtových pravidiel. Ide o dve súčasti dočasných opatrení EFSF /European Financial Stability Facility/, EFSM /European Financial Stabilization Mechanizm/ a ESM /European Stabilization Mechanizm/.