Zodpovenosť marketingu za bezuzdnú komiercializáciu života - Špirko, Dušan
Zhodnotenie snáh globálneho marketingu - formovať univerzálny typ spotrebiteľa pružne reagujúceho na marketingové podnety. Sumarizuje relevantné poznatky v naznačenom smere, analyzuje niektoré postupy a stratégie, prezentuje kritické reakcie a odvodzuje závery.