Plnenie záväzkov vyplývajúcich z členstva v Európskej únii - Wefers, Jarmila
Problematika spojená s porušovaním práva Európskej únie. Medzinárodné zmluvy, voľný pohyb tovaru a voľný pohyb kapitálu, ako objekt skúmania s využitím metódy analýzy a syntézy.