Zodpovednosť manažéra pôsobiaceho v subjektoch finančného trhu - Zatrochová, Monika
Dôležité rozhodnutia, odohrávajúce sa na finančnom trhu, za ktoré nesú zodpovednosť manažéri. Tieto rozhodnutia sú vo všeobecnosti strategické a zároveň ovplyvnia celý finančný trh a jeho súčasti.