Novela Zákonníka práce účinná od 1. jauára 2013 - Mičudová, Tatiana
Dňa 25. októbra 2012 Národná rada SR schválila novelu zákona č. 311/2001 Z.z. Zákonník práce v znení neskorších predpisov. Novela nadobudla účinnosť 1. januára 2013. Prehľad najvýznamnejších zmien v Zákonníku práce, ktoré z novely vyplynuli.