Pohľadávky - problémová súčasť obežného majetku slovenských podnikov - Jacková, Anna
Problematika pohľadávok a predovšetkým pohľadávky po lehote splatnosti ako dôsledok platobnej neschopnosti, respektíve nedisciplinovanosti subjektov v slovenskej ekonomike. Pohľadávky, od ktorých závisí budúcnosť podniku.