Implementace a dodržování závazků mezinárodního režimu ochrany klimatu ve vybraných státech - Štěpánek, Přemysl
Východiská implementácie a dodržiavania záväzkov medzinárodného režimu ochrany klímy. Komparatívna prípadová štúdia, ktorá skúma mieru implementácie a dodržiavania záväzkov režimu ochrany klímy vo vybraných štátoch: Belgicko, Česko, Maďarsko, Portugalsko, Rakúsko, Gécko a Švédsko. Miera implementácie nástrojov pre znižovanie emisií skleníkových plynov vo vybraných štátoch. Miera znižovania celkových emisií skleníkových plynov vo vybraných štátoch.