Průzkum: Platy na Slovensku a v Česku - Valenta, Lubomír
V Česku sa zarába o 12 percent viac ako na Slovensku. Priemerné mesačné platy na Slovensku a v Českej republike a rozdiely medzi nimi. Pozície, kde sa zarábava na Slovensku viac ako v Česku.